Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

Tájékoztatjuk a SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. képzései iránt érdeklődőket, hogy a tervezett és beütemezett tanfolyamok, és azok tanfolyamindító megbeszéléseinek a kezdési dátumai - a nyárra való tekintettel - módosultak.

Terveink szerint három különböző szakmacsoportból indulnak nyár végén / szeptember elején OKJ-s szakmai képzéseink!

  1. Gépészet
  2. Közszolgálat
  3. Kereskedelem, marketing és üzleti adminisztráció szakmacsoportok.

Gépkezelői képzések (Targoncavezető, Emelőgép-kezelő, Földmunka- rakodó és szállítógép kezelő) kezdési időpontja *2015.09.07.

Tűzvédelmi előadó és Tűzvédelmi főelőadó OKJ szakmák tanfolyamindításai: *2015.09.14. (Debrecen).

Élelmiszer-, vegyi áru és gyógynövény eladó képzés a Kereskedelem, marketing és üzleti adminisztráció szakmacsoportból: 2015.10.05.

* frissítve 2015. szeptember 1-én.

Részvételi feltételekről és a képzésekhez kapcsolódó egyéb részletes információkról bővebben a weboldalunk mellett az ügyfélszolgálatunkon kaphatnak felvilágosítást személyesen vagy telefonos elérhetőségeink segítségével.

(A SIMONINFO által szervezett képzéseken csak önerős/önköltséges formában vagy a foglalkoztató/munkáltató által támogatva lehet részt venni. Az egyes Munkaügyi Kirendeltségek és Munkaügyi Központok által szervezett és indított képzésekkel kapcsolatban kérjük Önöket, hogy az adott Kirendeltségben kérjenek felvilágosítást!)

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!