Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

2015. őszén több OKJ-s szakmai képzésünk is elindul, amelyekre még nem késő jelentkezni. Az egyes tanfolyamok kezdési időpontjai a jelentkezők visszajelzései és igényei szerint az alább ismertetett módon alakulnak.


A hajdúböszörményi „Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető szakmairány)” képzésünk 2015. szeptember 7-én már elindult és október közepéig tart. Az elméleti konzultációkat hétfő kora esténként tartjuk a helyi Bocskai István Gimnáziumban, a gyakorlatra pedig egyedi ütemezés alapján kerül majd sor, szintén Hajdúböszörményben. Amennyiben csatlakozni szeretnének, még van rá lehetőség, de a végső csatlakozási határidő közelsége miatt kérjük minél hamarabb keressenek minket az elérhetőségeinken!

Az érettségi végzettség birtokában elvégezhető "Tűzvédelmi előadó" képzésünk 2015. szeptember 14-én (hétfőn) indul Debrecenben a Debreceni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolában („KERI”-ben). A tanfolyamra még nem késő jelentkezni! A pontos részvételi feltételekért és a tanfolyam konzultációinak időpontjai miatt keressenek minket az ügyfélszolgálatunkon vagy egyéb elérhetőségeinken!

Egy hónap múlva, 2015. október 5-én szeretnénk elindítani Hajdúböszörményben az „Élelmiszer- vegyiáru és gyógynövény eladó” szakmai képzésünket, amelyre továbbra is várjuk a jelentkezőket. A tanfolyamon való részvételhez minimum befejezett nyolc általános iskolai végzettség és egészségügyi alkalmassági szükséges. További feltételekért és a képzéssel kapcsolatos bővebb felvilágosításért kérjük keressenek minket!

Szeretnénk jelezni, hogy csak azokat a érdeklődőket, jelentkezőket tudjuk egy-egy tanfolyam legfrissebb változásairól, fejleményeiről kiértesíteni, akik leadták jelentkezési lapjukat akár személyesen, akár elektronikusan. A jelentkezési lapok leadása nem kötelez senkit sem a tanfolyamon való részvételre, viszont a legfrissebb információkat csak az ott megadott elérhetőségeken keresztül tudjuk eljuttatni Önökhöz.

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!