Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

Gratulálunk a - jó hangulatú - KONFLIKTUSKEZELÉS tréningen résztvevő 8 munkavállalóknak, akik munkahelyi körülmények között, heti egy alkalommal a 2015. augusztus 25-től szeptember 8-ig összesen 20 órában vettek részt tanfolyamunkon a TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-540 Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által támogatott "Vállalkozásfejlesztési képzési program a MANZ Hungary Gépgyártó Kft-nél" című projekt keretein belül.

A debreceni helyszínen tartott tréningen a vita-helyzetek felismerésére és a kezelési stratégia átgondolására, a különböző én-állapotok megnyilvánulásainak felismerésére motiváltuk hallgatóinkat és nem utolsósorban az egyes helyzetekben adekvát konfliktus-kezelési stratégia kiválasztására.

 

A Tűzvédelmi főelőadó (OKJ 53 861 10) képzésünk 27 fő tanfolyamra jelentkezővel - a 9/2015. (III. 25.) Belügyminisztériumi rendelet alapján - debreceni és hajdúböszörményi helyszínnel 2015. június 10-én indult el. Az intenzív képzés - heti 3 alkalom - 2015. szeptember 9-ig tartott. A tanfolyamon résztvevők a Tűzvédelmi főelőadó feladatai tananyagegységgel a Tűzvédelmi főelőadó szakképesítéshez tartozó követelménymodul kompetenciáinak elsajátítását, valamint a munkakör betöltéséhez szükséges legfontosabb ismeretek megismerését tűzték ki célul.

A gyakorlati és szóbeli sikeres vizsgán 4,74 eredménnyel teljesítettek a vizsgázók, amihez külön gratulálunk nekik és felkészítő tanáraiknak.

Köszönjük, hogy minket választottak a Konfliktuskezelés tanúsítvány és a Tűzvédelmi főelőadó szakmai bizonyítvány megszerzéséhez!

Simon Péterné Nemes Gabriella
ügyvezető

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!