Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

A tavasz az újrakezdés időszaka a természetben. Ez a megújulás cégünk életében is megmutatkozik: javában zajlanak a szervezés alatt álló tavasszal induló képzéseink tanfolyamindító megbeszélései, hamarosan új arculatot kap a honlapunk, illetve a cégünk által nyújtott webes szolgáltatásaink árait is jelentősen csökkentettük.

2016. március 8-án elindult a debreceni „Közterület-felügyelő”, majd nem sokkal később április 5-én a hajdúböszörményi „Targoncavezető” és a „Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő” gépkezelő szakmai képzésünk. Ezeken kívül rövid időn belül elkezdődik az „Élelmiszer- vegyi áru- és gyógynövény eladó” (április 11.) majd a „Tűzvédelmi főelőadó” (április 18.) tanfolyamunk is.

Csatlakozzon Ön is az aktuális képzéseinkbe,
örüljünk együtt a szakmai fejlődésének és sikereinek!

A tavaszi megújulás a honlapunkat és a webes szolgáltatásainkat sem kerülte el! Előreláthatólag április végén új dizájnnal és átláthatóbb tartalommal köszöntjük majd a weboldalunkra látogatókat. Ezen felül az internetes szolgáltatásaink (webhosting, webdesign) árait is jelentősen csökkentettük.

Célunk 2016-ban is változatlan: minőségi szolgáltatásainkkal kedvező áron, megbízhatóan és eredményesen álljunk az Önök rendelkezésére!

Üdvözlettel,

Simon Péterné Nemes Gabriella
ügyvezető

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!