Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

2016. április 9-én Debrecenben sikeres és eredményes komplex vizsgával ért véget a 2015. szeptember végén indult 16 fős Tűzvédelmi előadó (OKJ 52 861 10) képzésünk. A szakmai vizsgán előbb a gyakorlati feladatsorokat oldották meg eredményesen a képzésben résztvevők, majd szombaton következett a szóbeli vizsga, ahol szintén remekül szerepeltek egytől egyig. Az eredmények összesítése után a vizsgabizottság örömmel adta át a jól megérdemelt tűzvédelmi előadó szakmai bizonyítványokat a hallgatóinknak.


Gratulálunk mindenkinek!

Az élet azonban nem áll meg, hiszen áprilisban újabb két tűzvédelmi képzésünk is elindul Debrecenben. Útjára indul az új Tűzvédelmi előadó csoportunk, mely remélhetőleg hasonló sikerekkel zárul, mint a most vizsgázott csapat, illetve indul a Tűzvédelmi főelőadó képzésünk is, melynek gerincét a frissen végzett tűzvédelmi előadó tanfolyamunk hallgatói alkotják, kiegészülve az időközben a képzésre jelentkezőkkel.

Mind a két újonnan induló képzéssel kapcsolatban 2016. április 20-án tartjuk a tanfolyamindító megbeszélést Debrecenben. A pontos helyszínről és időpontról a korábban személyesen vagy elektronikus úton jelentkezők kiértesítése folyamatban van.

Aki eddig még nem jelezte részvételi szándékát, még nem késett le semmiről sem! A részletekért és a részvételi feltételekért kérjük keressenek minket elérhetőségeinken!

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!