Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

Június 6-án befejeződött a Debreceni Közterület Felügyelet felkérésére a munkavállalóik számára szervezett Közterület-felügyelő (OKJ 52 861 05, E-000407/2014/A009) szakmai képzésünk. A tanfolyamon részt vevő 12 fő március 8-tól május 30-ig intenzíven, hétköznap 08:00-16:00 óráig tartó konzultációs alkalmak során sajátította el a szakmájukhoz kapcsolódó jogi, közigazgatási, kommunikációs és Európai Uniós ismereteket,  illetve az önvédelem és elsősegélynyújtás alapvető fogásait. A tanfolyamot lezáró komplex szakmai vizsga során pedig előbb a szituációkra épülő gyakorlati feladatokat teljesítették hibátlanul, majd az azt követő szóbeli vizsgán adtak számot az elmúlt bő három hónap alatt tanult ismeretekből.

A sikeres vizsgát követően megérdemelten vehették át a vizsgabizottságtól a Közterület-felügyelő OKJ-s szakmai bizonyítványaikat, amelyhez ezúttal is gratulálunk!

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!