Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

Rövid és intenzív felkészítést követően 2016. június 25-én véget ért a 13 fős debreceni Tűzvédelmi főelőadó szakmai képzésünk.

Külön figyelemre méltó a tanfolyammal kapcsolatban az a tény, hogy a képzésre járó hallgatók többsége még tavaly szeptember végén kezdte el a tanulmányait a cégünk által szervezett Tűzvédelmi előadó képzéssel, majd a sikeres áprilisi vizsgát követően nem sokat pihentek, hanem visszaültek az iskolapadba és kiegészülve az időközben jelentkezőkkel szinte azonnal folytatták a tanulmányaikat.

Képzettjeink a szombati, ezúttal egy naposra tervezett szakmai komplex vizsgán előbb sikerrel vették a gyakorlati feladatsor jelentette akadályokat, majd nem sokkal később szóban is bizonyították, hogy a szaktanáraink felkészítő munkája sikeres volt. A vizsga végén mindannyian megérdemelten vették át a jól megérdemelt OKJ-s szakmai bizonyítványaikat, amelyhez ezúton is gratulálunk mindenkinek!

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!