Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

A „Digitális szakadék csökkentése" elnevezésű GINOP-6.1.2-15 kódszámú kiemelt projektben két csoportunkat is sikerült elindítani november elején, köszönhetően a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal értékelő bizottsága pozitív döntésének.

Bodaszőlőn november 11-étől, Hajdúböszörményben pedig november 15-étől öt héten át, heti két alkalommal 15-15 fő ismerkedik meg az „Az Első lépések a digitális világba - IKER 1. szintű képzés” (E-000407/2014/D012) képzési programunk tartalmával. Reményeink szerint a szakoktatóink sikeres felkészítésének és a hallgatóink lelkesedésének köszönhetően december közepén a programot lezáró számonkérésen mindenki eredményesen és sikeresen fog teljesíteni. Az év végi ünnepi szezont követően pedig január elején mindenki folytathatja majd tanulmányait az „Önállóan használom az informatikai eszközömet - IKER 2. szintű képzés” (E-000407/2014/D016) ismeretanyagának elsajátításával.

Jó hír azoknak, akik korábban jelentkeztek, de nem jutottak be az első csoportokba, vagy azoknak, akik eddig még nem jelentkeztek de szeretnék elsajátítani a számítógépek kezelésének alapjait ingyen, állami támogatást igénybe véve! 2017. januárban terveink szerint nem csak a mostani csoportok folytatódnak, hanem szeretnénk újabb tanfolyamokat is indítani Hajdúböszörmény, Hajdúnánás, Hajdúdorog és Hajdúvid helyszíneken. Még nem késő jelentkezni és regisztrálni a részvételhez, keressenek minket elérhetőségeinken, állunk rendelkezésükre!

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!