Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

A képzések megkezdése előtt több dokumentumot is be kell mutatnia a hallgatónak, igazolva ezáltal azt, hogy a képzés részvételi feltételeinek megfelel.

Amire szükség lehet:

  • OKJ-s képzés esetén a Szakmai és vizsgakövetelményekben, akkreditált képzés esetén a programakkreditációban illetve egyéb képzés esetén a képzési programban meghatározott iskolai végzettség igazolására szolgáló bizonyítvány másolata (vagy annak hitelesített másodlata).
  • Amennyiben a tanfolyamon való részvétel egészségügyi alkalmasságihoz kötött, akkor a foglalkozás-egészségügyi szakorvos által, a tanfolyam elvégzésére szóló igazolás
  • Amennyiben a tanfolyamon való részvétel előzetes pályaalkalmassági vizsgához kötött, akkor a hallgatóknak egy, a képző által összeállított pályaalkalmassági vizsgán kell részt vennie. Ezek lebonyolítása képzésenként változó.
  • Bizonyos képzések esetében a részvétel korábban már megszerzett tudásra, szakmára épül, ezért ezekhez szükség van egy bizonyos szakmai előképzettségre. Ilyen esetekben a hallgatónak igazolnia kell a szükséges szakmai végzettség meglétét.

 

Mindezeken kívül elképzelhető, hogy egy képzés elvégzéséhez szükség lehet egyéb, nem részletezett feltétel meglétének igazolására is, lásd betöltött 18. életév, B/C kat. jogosítvány megléte, erkölcsi bizonyítvány/nyilatkozat, stb. Ezekről a feltételekről minden érdeklődőt azonnal tájékoztatunk, ahogy kiválasztásra került a tanfolyam.

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!