Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

Minden képzés megkezdése előtt össze szoktuk hívni az adott tanfolyamra jelentkezőket egy kötetlen megbeszélésre, találkozóra - ez a tanfolyamindító megbeszélés. Az eseményt rendszerint már a képzés helyszínén tartjuk, legyen szó akár helyi, vagy akár másik városba kihelyezett képzésről.

A tanfolyamindító megbeszélés nyilvános, bárki részt vehet rajta. Azokat, akik már jelentkeztek és/vagy megadták az elérhetőségeiket SMS-ben értesítjük a helyszínről és az időpontról. Természetesen ezen adatok a weboldalunkon is elérhetőek a megbeszélést megelőző időszakban.

A tanfolyamindító lényege, hogy az érdeklődők még a felnőttképzési szerződés előtt utoljára fel tudják tenni a megválaszolatlan kérdéseiket, esetlegesen találkozzanak a tanári karral, a tanfolyamot adminisztráló kollégákkal, megismerkedjenek az elméleti oktatás helyszínével (és az odajutással), tájékoztatást kaphassanak az oktatás során használt technikai eszközökről, egyéb megoldásokról, stb.

A megbeszélésen lehetőség van olyan igényeket vagy kéréseket is bejelenteni felénk, a képző felé, amely teljesítése rajtunk kívül függ a tanfolyam hallgatóitól is. Például az előzetesen összeállított oktatási alkalmak vagy a kezdési időpontok módosítására egyéni igényeknek megfelelően csak akkor van lehetőség, ha a többi hallgatónak és a képzőnek is megfelel.

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!