Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

A jelentkezés elküldése, legyen az elektronikus vagy papír alapú, nem jár semmilyen kötelezettséggel. A jelentkezési lap on-line elküldésekor és a papír alapon leadott jelentkezést követően is ellenőrizzük az Ön adatait (pl. az adott tanfolyamhoz szükséges iskolai végzettséget). A tanfolyam indulása előtt a megadott elérhetőségein értesítjük a hallgatót a pontos helyszínről, és a képzéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról.

Kérjük, hogy amennyiben személyes adataiban vagy elérhetőségében változás áll be, úgy azt mindenképpen jelezze felénk, hiszen csak akkor tudjuk értesíteni ha érvényes adatokat adott meg jelentkezésében.

A jelentkezéssel egyben Ön hozzájárul ahhoz, hogy a SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. a képzéssel és vizsgáztatással összefüggésben az adatokat nyilvántartsa és kezelje. A SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. a jelentkező adatait bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem szolgáltatja ki és azokat csak tanfolyam-szervezési célra használhatja.

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!